Precision Vision

WSI esettanulmány

Egészség & Wellness

Ügyfelünk az angliai Edmond-városbeli látszerészet és optika. Tulajdonosa, Dr. Selina McGee elhivatott a látásmegőrzéssel kapcsolatban.


business-working

A kihívás

Mivel a látszerészet felvásárlásra került, új márkaneve lett, az alapoktól kellett felépíteni a márkaismertséget, oktatni a szem egészségének megőrzésével kapcsolatban és új ügyfeleket szerezni.

digital-worldwide

A megoldás

Az optika részére egy új, korszerű családbarát, oktató jellegű és reszponzív weboldalt készítettünk. Hatékonyabbá tettünk a blog tartalmaikat, a közösségi média kommunikációjukat és lokális keresőhirdetéseket indítottunk el.

future-growing

Az eredmény

Az üzletlátogatók száma hatalmas ugrásnak indult, a weboldaluk több keresőszóra is az első három helyen jelent meg a találati listában. Számos fontos kulcsszó tekintetében az organikus tartalmaik a találati listák első oldalán jelentek meg. Az Invision Magazine (optikai szaklap) Amerika második legjobb optikai weboldalaként említette a Precision Visions Edmond weboldalát.

quote-symbol-light-gray

“Kiváló üzleti kapcsolatot ápolunk a WSI-al. A múltban már számos digitális marketing ügynökséggel dolgoztunk, akik nem hozták az eredményeket, ezért különösen hálásak vagyunk a WSI-nak, hogy segített vállalkozásunknak növekedni, a víziónkat beteljesíteni.”

- Dr. Selina McGee, Precision Vision Edmond tulajdonosa

 

Legyen Ön is az elégedett ügyfeleink egyike

Ha segítségre van szüksége a digitális marketinggel kapcsolatban, és érdekesnek találta a Precision Visions Edmond sikertörténetét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Beszéljünk a digitális marketingről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World