Hiszünk abban, hogy fontos másokat segíteni

Az életben elengedhetetlen, hogy időt, energiát és erőforrásokat biztosítson más emberek segítségére. Úgy véljük, hogy a segítségnyújtás messze túlmutat azon, amit csupán az üzleti életben találhatunk.

A WSI célja a gyermekszegénység felszámolása

Leginkább a Make Child Poverty History (MCPH) szervezettel végzett közös munkánkra vagyunk büszkék. Az MCPH egy folyamatban lévő globális program, amely forrásokat mozgósít és egyesíti az egyéneket és szervezeteket a gyermekszegénység felszámolása érdekében. A kezdeményezés akkor indult, amikor a WSI igazgatósági tagjai úgy döntöttek, hogy itt az ideje aktívabb lépéseket tenni a gyermekszegénység globális megszüntetése érdekében.

Megmásztuk a Kilimandzsárót egy jó ügyért

2015-ben részt vettünk a World Vision Kili Climb 4 Kids expedícióján, amelyet a gyermekrabszolgaság felszámolásáért indítottak.

KiliClimbImage

Amellett, hogy vállalati szponzorai voltunk a Kili Climb 4 Kids kezdeményezésnek, részt vettünk a hegymászás valódi kihívásában is: megmásztuk Kilimandzsárót, Afrika legmagasabb hegyét.

A kampány célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek kizsákmányolására, és összegyűjtsön 150 000 dollárt, amely a World Vision „Nincs eladó gyermek” kampányára, valamint a “Nők és Lányok válságkezelő alapjába” fektettek.

Egy kezdeményezés nem elég

Érdeklődésünk és szenvedélyünk ugyanolyan változatos, mint a szervezetünkben dolgozók. Az MCPH mellett elkötelezettek vagyunk a fiatal vállalkozók támogatása iránt a Young Entrepreneurs Scholarship Programunkon keresztül.

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World