Szenvedélyünk segíteni a vállalkozásoknak

Több  100 000 vállalkozással dolgoztunk már együtt az ideális ügyfelek megtalálása, velük való kapcsolatba lépés és elköteleződés céljából. Szeretünk segíteni a vállalkozásoknak marketing tevékenységeik javításán.

Case-Studies

Az esettanulmányaink

Tudjuk, hogy számítanak az eredmények. A jó hír az, hogy mi pedig szeretjük hozni az eredményeket. Több százezer vállalkozásnak segítettünk már, és büszkék vagyunk az esettanulmányainkra.

Szentendre Villasor
Szentendre VillasorLakóparki projekt

50 lakás eladásának online támogatása

Szentendre központi részén épülő újépítésű társasházi projekt ismertségét és eladását segítettük teljeskörű digitális marketing menedzsment tevékenységünkkel: a weboldal-készítéstől kedve a közösségi média menedzsmenttől a fizetett keresőhirdetésekig. Offline kommunikáció nélkül, kizárólag online marketing kommunikációval került népszerűsítésre a projekt. Büszkék vagyunk arra, hogy digitális marketing aktivitásaink segítségével a 64-lakásos társasház 80%-a még az átadás előtt eladásra került.

Bon Pharma Kft
Bon Pharma Kft.Egészségügy

Ötszörös webshop forgalom-növekedés elérése

Az egészségügyi termékeket forgalmazó Bon Pharma Kft. részére a kulcsfontosságú világmárkái digitális marketing menedzsmentjét végezzük. A stratégiai tanácsadástól kezdve az online kommunikációtól a webshop menedzsmentig mindenre kiterjed a feladatkörünk. A Jamieson kanadai étrend-kiegészítők és vitaminok, a Microlife svájci orvostechnikai eszközök, az Ice Power ízületi és izomfájdalmak enyhítésére megoldást nyújtó világmárkák magyarországi piac-bevezetésétől kezdve támogatjuk marketing tevékenységünkkel az értékesítést és márkaismertség növelését.

Precision Vision EdmondEGÉSZSÉG & WELLNESS

Második legjobb látszerész mobilra optimalizált oldal az Egyesült Államokban

OLVASSA EL TÖRTÉNETÜKET
Balloons Above The ValleyTURIZMUS & REKREÁCIÓ

Havi 700 kattintás fizetett hirdetésből

TUDJON MEG TÖBBET
Little BangkokÉTEL & ITAL

271%-os Facebook követőszám-növekedés

TUDJA MEG, HOGYAN ÉRTÜK EZT EL

Szeretnénk, ha az Öné lenne a következő sikertörténetünk

VÁGJUNK BELE!

Íme a többi nagyszerű vállalkozás, akikkel együtt dolgoztunk

ansys-logo toyota-logo waterloo-smiles-dentistry-logo case-logo WWF Logo Brasil burkholder-logo Mike Chavez Painting logo case-study-clinica-da-mama-logo-1 Sunsweet Logo Texaco-logo Church's Chicken Logo The Pierrefonds Dental Clinic Logo-1 Coca Cola Logo Gordon's Pneus Mecanique Logo
Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World