Szerezzen több érdeklődőt és értékesítést

Amikor találkozunk egy partnerrel, hogy megvitassuk a digitális marketing stratégiájukat, általában azt mondják, hogy két dologra van szükségük –több leadre és több értékesítésre.

Nagyon jó stratégiát tudunk tanácsolni, hogy mindkettőt sikeresen növelhesse.

VÁGJUNK BELE!
Mobile-Sales-Leads

Készen áll, hogy növelje az üzletét?

Időt szentelünk a vállalkozások és az ügyfelek megértésére, majd összeállítunk egy olyan összehangolt marketing stratégiát, amely figyelemre méltó eredményeket hozhat.

persona-presentation

Találja meg megfelelő vásárlóközönségét

Gondoskodnia kell arról, hogy értékesítési csatornája továbbra is erős maradjon. Tapasztalt csapatunk végigvezeti Önt a termékek és szolgáltatások tudatosításának folyamatán, így nagyobb a valószínűsége annak, hogy az érdeklődők vásárlókká válnak.

people-engaged-phone-outdoor

Hasznosítsa a digitális gazdaságot

Használja ki az exponenciálisan növekvő ügyfélszámot, miközben üzleti növekedését technológiailag fejlett értékesítési és marketing automatizálási technikákkal kezeli.

buyer-journey-strategy

Szabályozza a vásárlói útvonalat

Segítünk Önnek optimalizálni marketing és értékesítési csatornáit erőteljes közösségi média jelenléttel, vonzó tartalommal, erőteljes márkaüzenetekkel, vonzó e-mailes tájékoztatással és még sok más eszköz segítségével.

Tudta?

Már rég elmúlt a hideghívások időszaka. A minőségi leadek megszerzése és ügyfelekké alakítása szakértelmet igényel. Vessen egy pillantást ezekre a leadgenerálási statisztikákra:

61%
A B2B marketingszakemberek 61%-a magas minőségű leadek megszerzését tekinti a legnagyobb kihívásnak
9X
Ha öt percen belül követi a webes leadeket, akkor kilencszer nagyobb valószínűséggel konvertálja azokat értékesítéssé
53%
A marketingesek 53%-a interaktív tartalmat használ a leadek megszerzésére
93%
A B2B vállalatok 93%-a szerint a tartalommarketing több leadet eredményez, mint a hagyományos marketing

Digitális marketing szolgáltatások leadszerzésre és értékesítés növelésre

Olyan technikákkal, mint a versenytárselemzés, a személyes fejlesztés, a tartalommarketing és a különféle hirdetési taktikák, csapatunk segíthet abban, hogy több ügyfelet és értékesítést szerezzen vállalkozása számára.Digital-Marketing-Strategy

Ha tudja, ki ellen versenyez, egyenlő versenyfeltételekre tesz szert. Az átfogó elemzés betekintést nyújt üzleti versenytársainak erősségeibe és gyengeségeibe. Segíthetünk sikerre vinni az üzletét az átfogó piacfelméréssel és versenyelemzéssel.

{{cta('90dc1eef-ba39-452f-a042-719ddb6d4916')}}

A tartalom akkor a leghatékonyabb, ha azt történetként mutatja be; egy történet egy adott közönség számára, a vevő útjának megfelelő szakaszában. Segíthetünk az Ön tartalmát egy személyes történetté alakítani, amelyet az emberek megszeretnek.

{{cta('7624fcdf-bece-4f85-a973-05fd30542151')}}

A hideghívás, a reklámcélú levelek és az általános e-mailezés már a múlté. A mai hatékony marketingstratégiák egyrészt lehetővé teszik a leendő ügyfelek számára, hogy közvetlen módon megtalálják az Ön cégét, másrészt Ön érdekes tartalmat kínálhat a vevőnek a vásárlás bármely szakaszában.

{{cta('7965f6c1-570a-438e-86f7-d7474f39b31d')}}

A legtöbb vállalat nem veszi észre, hogy a közösségi média része jelen korunk vásárlói útvonalának. Ha potenciális ügyfelei közösségi médiában vannak, segítünk egy integrált kommunikációs stratégia és közösségi kampány létrehozásában, hogy kapcsolatba lépjen vásárlói közönségével.

{{cta('7d9c5d5c-1c02-4305-ac6d-253bd23a42d3')}}

A social selling: személyes értékesítés a közösségi médián keresztül. 

Ma már az elköteleződés döntési folyamatának 70-85%-a lezajlik, mielőtt bárkivel az adott cégtől (értékesítő, kapcsolattartó, toborzó-kiválasztó) felvennénk a kapcsolatot.

A különböző közösségi média platformok egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy az elköteleződési folyamat pont ezen mérvadó fázisában befolyásoljuk a potenciális döntéshozókat, vásárlókat, munkavállalókat, partnereket, hogy később számunkra kedvező vásárlási döntést hozzanak meg.

Képzésünkön megtaníthatjuk Önt és értékesítő csapatát ezen hatékony értékesítési technika elsajátítására.

{{cta('223d61c7-637b-40a3-a673-2fa433e3a866')}}

A fizetett hirdetési stratégia lehetővé teszi, hogy azonnal kapcsolatba lépjen azokkal az emberekkel, akik keresik az Ön termékeit vagy szolgáltatását. Azzal, hogy alaposabban nyomon követheti a marketingtevékenységet, a fizetett hirdetések lehetővé teszik a célzott ügyfelek elérését több dimenzió, többek között eszköz, idő és hely alapján.

{{cta('898ab235-7846-46bc-b954-fa15fadc08fa')}}

Ha okosan tervezik meg, az e-mail marketing célzott, jelenőségteljes és továbbra is az egyik leghatékonyabb marketing taktika lehet, amellyel kapcsolatot vehet fel és tarthat a vevővel.

{{cta('f8c3fc34-75f8-4741-ad68-6eef9f225b90')}}

brand-awareness-v2

Építsen márkatudatosságot

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és építsen ki bennük márkatudatosságot.

online-reputation-v2

Növelje online hírvenét

Tegye a vásárlóit hűségessé a márkája iránt - legyenek a rajongói.

web-design-v2

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Precision Vision Edmond - logo
"Nagyon jó üzleti kapcsolatunk van a WSI-al. A múltban számos más marketing céggel működtünk együtt, amelyek nem hoztak eredményt, és örömmel mondhatom, hogy a WSI-al sikereket érünk el. Segítenek megvalósítani az elképzeléseinket."
Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO és tulajdonos

Beszéljünk a leadekről és az értékesítésről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World