Szerezzen több érdeklődőt és értékesítést

Amikor találkozunk egy partnerrel, hogy megvitassuk a digitális marketing stratégiájukat, általában azt mondják, hogy két dologra van szükségük –több leadre és több értékesítésre.

Nagyon jó stratégiát tudunk tanácsolni, hogy mindkettőt sikeresen növelhesse.

VÁGJUNK BELE!
Mobile-Sales-Leads

Készen áll, hogy növelje az üzletét?

Időt szentelünk a vállalkozások és az ügyfelek megértésére, majd összeállítunk egy olyan összehangolt marketing stratégiát, amely figyelemre méltó eredményeket hozhat.

persona-presentation

Találja meg megfelelő vásárlóközönségét

Gondoskodnia kell arról, hogy értékesítési csatornája továbbra is erős maradjon. Tapasztalt csapatunk végigvezeti Önt a termékek és szolgáltatások tudatosításának folyamatán, így nagyobb a valószínűsége annak, hogy az érdeklődők vásárlókká válnak.

people-engaged-phone-outdoor

Hasznosítsa a digitális gazdaságot

Használja ki az exponenciálisan növekvő ügyfélszámot, miközben üzleti növekedését technológiailag fejlett értékesítési és marketing automatizálási technikákkal kezeli.

buyer-journey-strategy

Szabályozza a vásárlói útvonalat

Segítünk Önnek optimalizálni marketing és értékesítési csatornáit erőteljes közösségi média jelenléttel, vonzó tartalommal, erőteljes márkaüzenetekkel, vonzó e-mailes tájékoztatással és még sok más eszköz segítségével.

Tudta?

Már rég elmúlt a hideghívások időszaka. A minőségi leadek megszerzése és ügyfelekké alakítása szakértelmet igényel. Vessen egy pillantást ezekre a leadgenerálási statisztikákra:

61%
A B2B marketingszakemberek 61%-a magas minőségű leadek megszerzését tekinti a legnagyobb kihívásnak
9X
Ha öt percen belül követi a webes leadeket, akkor kilencszer nagyobb valószínűséggel konvertálja azokat értékesítéssé
53%
A marketingesek 53%-a interaktív tartalmat használ a leadek megszerzésére
93%
A B2B vállalatok 93%-a szerint a tartalommarketing több leadet eredményez, mint a hagyományos marketing

Digitális marketing szolgáltatások leadszerzésre és értékesítés növelésre

Olyan technikákkal, mint a versenytárselemzés, a személyes fejlesztés, a tartalommarketing és a különféle hirdetési taktikák, csapatunk segíthet abban, hogy több ügyfelet és értékesítést szerezzen vállalkozása számára.Digital-Marketing-Strategy

Ha tudja, ki ellen versenyez, egyenlő versenyfeltételekre tesz szert. Az átfogó elemzés betekintést nyújt üzleti versenytársainak erősségeibe és gyengeségeibe. Segíthetünk sikerre vinni az üzletét az átfogó piacfelméréssel és versenyelemzéssel.

TUDJON MEG TÖBBET A VERSENYTÁRSELEMZÉSRŐL

A tartalom akkor a leghatékonyabb, ha azt történetként mutatja be; egy történet egy adott közönség számára, a vevő útjának megfelelő szakaszában. Segíthetünk az Ön tartalmát egy személyes történetté alakítani, amelyet az emberek megszeretnek.

TUDJON MEG TÖBBET A TARTALOMMARKETINGRŐL

A hideghívás, a reklámcélú levelek és az általános e-mailezés már a múlté. A mai hatékony marketingstratégiák egyrészt lehetővé teszik a leendő ügyfelek számára, hogy közvetlen módon megtalálják az Ön cégét, másrészt Ön érdekes tartalmat kínálhat a vevőnek a vásárlás bármely szakaszában.

TUDJON MEG TÖBBET AZ INBOUND MARKETINGRŐL

A legtöbb vállalat nem veszi észre, hogy a közösségi média része jelen korunk vásárlói útvonalának. Ha potenciális ügyfelei közösségi médiában vannak, segítünk egy integrált kommunikációs stratégia és közösségi kampány létrehozásában, hogy kapcsolatba lépjen vásárlói közönségével.

TUDJON MEG TÖBBET A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETINGRŐL

A social selling: személyes értékesítés a közösségi médián keresztül. 

Ma már az elköteleződés döntési folyamatának 70-85%-a lezajlik, mielőtt bárkivel az adott cégtől (értékesítő, kapcsolattartó, toborzó-kiválasztó) felvennénk a kapcsolatot.

A különböző közösségi média platformok egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy az elköteleződési folyamat pont ezen mérvadó fázisában befolyásoljuk a potenciális döntéshozókat, vásárlókat, munkavállalókat, partnereket, hogy később számunkra kedvező vásárlási döntést hozzanak meg.

Képzésünkön megtaníthatjuk Önt és értékesítő csapatát ezen hatékony értékesítési technika elsajátítására.

TUDJON MEG TÖBBET A SOCIAL SELLING KÉPZÉSRŐL

A fizetett hirdetési stratégia lehetővé teszi, hogy azonnal kapcsolatba lépjen azokkal az emberekkel, akik keresik az Ön termékeit vagy szolgáltatását. Azzal, hogy alaposabban nyomon követheti a marketingtevékenységet, a fizetett hirdetések lehetővé teszik a célzott ügyfelek elérését több dimenzió, többek között eszköz, idő és hely alapján.

TUDJON MEG TÖBBET A FIZETETT KERESŐMARKETING HIRDETÉSEKRŐL

Ha okosan tervezik meg, az e-mail marketing célzott, jelenőségteljes és továbbra is az egyik leghatékonyabb marketing taktika lehet, amellyel kapcsolatot vehet fel és tarthat a vevővel.

TUDJON MEG TÖBBET AZ E-MAIL MARKETINGRŐL

brand-awareness-v2

Építsen márkatudatosságot

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és építsen ki bennük márkatudatosságot.

online-reputation-v2

Növelje online hírvenét

Tegye a vásárlóit hűségessé a márkája iránt - legyenek a rajongói.

web-design-v2

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Precision Vision Edmond - logo
"Nagyon jó üzleti kapcsolatunk van a WSI-al. A múltban számos más marketing céggel működtünk együtt, amelyek nem hoztak eredményt, és örömmel mondhatom, hogy a WSI-al sikereket érünk el. Segítenek megvalósítani az elképzeléseinket."
Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO és tulajdonos

Beszéljünk a leadekről és az értékesítésről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World