Google hirdetések

A digitális marketing akkor a leghatékonyabb, ha pontosan a megfelelő pillanatban éri el célcsoportját. A Google-on történő hirdetések segítik vállalkozását, hogy azok a felhasználók találják meg Önt, akik valós időben keresik az Ön termékeit és szolgáltatásait.

WSI-Marketing-Analytics-3

Alakítson ki érdemi kapcsolatot célközönségével

Ha már tudja, miért és mikor van szüksége ügyfeleinek és vásárlóinak az Ön termékére vagy szolgáltatására, akkor tudja, hogy mire fognak keresni. Ezzel a tudással párosulva a Google-on történő hirdetés a vállalkozás számára a legfontosabb pillanatban láthatóságot biztosít.

HowToMakeMoneyByKeepingYourPromises1

Tereljen webhelyére releváns, minőségi forgalmat fix költséggel

A Google-on történő reklámozás azért hatékony, mert rendkívül releváns és képzett forgalmat biztosít, amely pontosan azt keresi, amit vállalkozása nyújt. A felhasználók, akik megtalálják, amit keresnek, boldogok, és ha boldogok, nagyobb valószínűséggel fognak vásárolni is.

shutterstock_245178505 (1)

Előzze meg versenytársait

A Google keresőmotorjának eredményoldalai rendkívül kompetitívek. A Google-on történő hirdetés lehetővé teszi vállalkozásának, hogy átugorja versenytársait, és az oldal tetejére kerüljön, ahol a lehető legtöbb megjelenítést érheti el.

Tudta?

A Google-on történő reklámozás növelheti webhelye forgalmát, növelheti a márka ismertségét, ami végső soron bevételt eredményezhet vállalkozásának.

50%
A Google Ads hirdetésre kattintó látogatók 50% -kal nagyobb eséllyel vásárolnak valamit, mint az organikus látogatók
80%
A Google jelentése szerint a keresési hirdetések akár 80% -kal is növelhetik a márka ismertségét, így a fogyasztók nagyobb eséllyel emlékezhetnek az Ön márkájára és léphetnek kapcsolatba vele
89%
A keresési hirdetések által generált forgalom 89% -át nem helyettesítik organikus kattintások, amikor a hirdetések szünetelnek
75%
2020-ban a Google a keresési arány 75% -át ellenőrzi

Nem csak Google Ads hirdetésekkel foglalkozunk

A Google Ads hirdetésekkel kapcsolatos előzetes kutatás és létrehozásuk csak elemei a digitális marketingstratégiának. Remek kezdet, de ha szeretné kiélvezni erőfeszítéseinek eredményeit, be kell építenie vásárlói személyiségeket (buyer persona) a digitális marketing stratégia minden aspektusába.

Érdeklődőszerzés és értékesítés-növelés

Érdeklődőszerzés és értékesítés-növelés

Gyűjtsön olyan minőségi érdeklődőket, akik nagyobb valószínűséggel válnak az ügyfeleivé.

Márkaismertség növelés

Márkaismertség növelés

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és erősítse márkatudatosságukat.

Növelje online ismertségét

Növelje online ismertségét

Tegye a vásárlóit hűségessé a márkája iránt - legyenek a rajongói.

Fejlesszen hatékony weboldalt

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Julio-Vieira-Profile-Picture
„A WSI-vel való partnerségünk során ígéretes új módszereket és eszközöket kaptunk a kezünkbe cégünk marketingjével kapcsolatban. Ma statisztikákkal és pontosabb adatokkal dolgozunk, és rájöttünk, hogy a digitális tér elengedhetetlen helyszín a Clinica da Mama számára, hogy egyre jobb helyet foglalhasson el a folyamatosan növekvő versenyben."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, Tulajdonos.

Beszéljünk a Google Ads hirdetésekről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World