Google hirdetések

A digitális marketing akkor a leghatékonyabb, ha pontosan a megfelelő pillanatban éri el célcsoportját. A Google-on történő hirdetések segítik vállalkozását, hogy azok a felhasználók találják meg Önt, akik valós időben keresik az Ön termékeit és szolgáltatásait.

WSI-Marketing-Analytics-3

Alakítson ki érdemi kapcsolatot célközönségével

Ha már tudja, miért és mikor van szüksége ügyfeleinek és vásárlóinak az Ön termékére vagy szolgáltatására, akkor tudja, hogy mire fognak keresni. Ezzel a tudással párosulva a Google-on történő hirdetés a vállalkozás számára a legfontosabb pillanatban láthatóságot biztosít.

HowToMakeMoneyByKeepingYourPromises1

Tereljen webhelyére releváns, minőségi forgalmat fix költséggel

A Google-on történő reklámozás azért hatékony, mert rendkívül releváns és képzett forgalmat biztosít, amely pontosan azt keresi, amit vállalkozása nyújt. A felhasználók, akik megtalálják, amit keresnek, boldogok, és ha boldogok, nagyobb valószínűséggel fognak vásárolni is.

woman investment consultant analyzing company annual financial report balance sheet statement working with documents graphs. Stock market, office, tax, education concept. Hands with charts papers

Előzze meg versenytársait

A Google keresőmotorjának eredményoldalai rendkívül kompetitívek. A Google-on történő hirdetés lehetővé teszi vállalkozásának, hogy átugorja versenytársait, és az oldal tetejére kerüljön, ahol a lehető legtöbb megjelenítést érheti el.

Tudta?

A Google-on történő reklámozás növelheti webhelye forgalmát, növelheti a márka ismertségét, ami végső soron bevételt eredményezhet vállalkozásának.

50%
A Google Ads hirdetésre kattintó látogatók 50% -kal nagyobb eséllyel vásárolnak valamit, mint az organikus látogatók
80%
A Google jelentése szerint a keresési hirdetések akár 80% -kal is növelhetik a márka ismertségét, így a fogyasztók nagyobb eséllyel emlékezhetnek az Ön márkájára és léphetnek kapcsolatba vele
89%
A keresési hirdetések által generált forgalom 89% -át nem helyettesítik organikus kattintások, amikor a hirdetések szünetelnek
75%
2020-ban a Google a keresési arány 75% -át ellenőrzi

Nem csak Google Ads hirdetésekkel foglalkozunk

A Google Ads hirdetésekkel kapcsolatos előzetes kutatás és létrehozásuk csak elemei a digitális marketingstratégiának. Remek kezdet, de ha szeretné kiélvezni erőfeszítéseinek eredményeit, be kell építenie vásárlói személyiségeket (buyer persona) a digitális marketing stratégia minden aspektusába.

Érdeklődőszerzés és értékesítés-növelés

Érdeklődőszerzés és értékesítés-növelés

Gyűjtsön olyan minőségi érdeklődőket, akik nagyobb valószínűséggel válnak az ügyfeleivé.

Márkaismertség növelés

Márkaismertség növelés

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és erősítse márkatudatosságukat.

Növelje online ismertségét

Növelje online ismertségét

Tegye a vásárlóit hűségessé a márkája iránt - legyenek a rajongói.

Fejlesszen hatékony weboldalt

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Julio-Vieira-Profile-Picture
„A WSI-vel való partnerségünk során ígéretes új módszereket és eszközöket kaptunk a kezünkbe cégünk marketingjével kapcsolatban. Ma statisztikákkal és pontosabb adatokkal dolgozunk, és rájöttünk, hogy a digitális tér elengedhetetlen helyszín a Clinica da Mama számára, hogy egyre jobb helyet foglalhasson el a folyamatosan növekvő versenyben."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, Tulajdonos.

Beszéljünk a Google Ads hirdetésekről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World