Építsen márkatudatosságot

A WSI digitális marketing szakértői segítenek abban, hogy márkája személyiségét olyan módon alakítsa ki, amely nemcsak elismerést, hanem az ügyfelek lojalitását is kiváltja.

VÁGJUNK BELE!
brand-awareness

Készen áll, hogy növelje az üzletét?

Időt szentelünk a vállalkozása és az ügyfeleinek alapos megismerésére, majd összeállítunk egy olyan összehangolt marketingstratégiát, amely kimagasló eredményeket hozhat.

www.wsiworld.comwp-contentuploads201904video-post-feature-image-2

Lépjen kapcsolatba a potenciális ügyfelekkel, erősítse a bizalmukat vállalkozása iránt

A márkatudatosság azt jelenti, hogy “arcot ad” vállalkozásának. Adjon lehetőséget weboldalán, e-mailben vagy a közösségi média felületén hogy megismerhessék márkáját.

social-media-facebook-screen

Helyezze előtérbe az ügyfelek elkötelezettségének kialakítását

Proaktív módon keresse meg, hol lelhetők fel az ügyfelei az interneten, majd győződjön meg róla, hogy valóban ott léphet velük kapcsolatba. A közösségi média felületeken kialakított felhasználói elkötelezettség építi vállalkozása márkáját azáltal, hogy kapcsolatot teremt velük, kommunikációt kezdeményez és tudatosan tereli őket.

shutterstock_327369023

Használja az inbound marketing megoldásokat a márkaépítéshez

A szokásos tartalomkészítés, a képi megjelenés, az interaktív tartalom, a közösségi média kommunikáció és más eszközök használatával segíthetünk bizalmat kelteni márkájával kapcsolatban.

Tudta?

A márkatudatosság növelése hatékonyan javítja megítélését a potenciális ügyfelek körében. Pár érdekes statisztika ezzel kapcsolatban:

89%
A B2B marketing szakemberek 89%-a szerint a márkatudatosság a legfontosabb marketing cél
23%
A márka következetes megjelenítése átlagosan 23%-kal növeli a bevételt
50%
A fogyasztók 50%-a legalább egy márkát követ a közösségi médiában
5-7X
Átlagosan 5-7 márkamegjelenítésre van szükség ahhoz, hogy emlékezzenek a márkájára

Márkatudatosság kiépítését szolgáló digitális marketing szolgáltatások

A márkaimázs nem egy kézzelfogható dolog, hanem a célközönség fejében létező kép, és a marketingstratégia meghatározó eleme.

Digital-Marketing-Strategy

Mindent, amit a cége tesz – függetlenül attól, hogy az értékesítéssel, marketinggel vagy a kínált termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos, a célközönségre kell szabni. Segítünk a megfelelő vásárlói célszemélyek kialakításában.

TUDON MEG TÖBBET A VÁSÁRLÓI SZEMÉLYISÉG KIALAKÍTÁSÁRÓL

A tartalom akkor a leghatékonyabb, ha azt történetként mutatja be. Egy történetként egy adott közönség számára, a vásárlói útvonal megfelelő szakaszában. Segíthetünk az Ön tartalmát egy személyes történetté alakítani, amelyet az emberek megszeretnek.

TUDJON MEG TÖBBET A TARTALOMMARKETINGRŐL

A hideghívás, a reklámcélú levelek és a tömeges e-mail kiküldés már a múlté - ma már nem múködő taktika. A mai hatékony marketingstratégiák egyrészt lehetővé teszik a leendő ügyfelek számára, hogy természetes módon megtalálják az Ön cégét, másrészt érdekes tartalmat kínálhat a vevőnek a vásárlás bármely szakaszában.

TUDJON MEG TÖBBET AZ INBOUND MARKETINGRŐL

A fizetett hirdetési stratégia lehetővé teszi, hogy azonnal kapcsolatba lépjen azokkal, akik keresik az Ön termékeit vagy szolgáltatását. Azzal, hogy alaposabban nyomon követheti a marketingtevékenységet, a fizetett hirdetések lehetővé teszik a célzott ügyfelek elérését több dimenzió, többek között az eszköz, idő és hely alapján. Segíthetünk Önnek a fizetett hirdetési stratégia és a SEO megfelelő kombinációjának kialakításában.

TUDJON MEG TÖBBET A FIZETETT KERESŐMARKETING HIRDETÉSEKRŐL

Az automatizált marketing eszközök használatával az értékesítési és marketing folyamatok zavartalanul folynak a háttérben, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. A vállalkozása méretétől függetlenül létezik olyan marketing automatizálási eszköz, amely hatékony az Ön számára.

TUDJON MEG TÖBBET A MARKETING AUTOMATIZÁCIÓRÓL

Ha okosan van megtervezve, az e-mail marketing célzott, jelenőségteljes és továbbra is az egyik leghatékonyabb marketing taktika lehet, amellyel kapcsolatot vehet fel és tarthat a (potenciális) vevőivel.

TUDJON MEG TÖBBET AZ E-MAIL MARKETINGRŐL

A videó olyan erővel vonzza ügyfelei figyelmét, amelyre egyetlen más típusú tartalom sem képes. Segítünk olyan videó marketing kampányok készítésében, amelyek elérik a potenciális ügyfeleket ahol és amikor vásárolnak.

TUDJON MEG TÖBBET A VIDEÓMARKETINGRŐL

lead-gen-v2

Szerezzen több érdeklődőt és érjen el több értékesítést

Gyűjtsön olyan minőségi érdeklődőket, akik nagyobb valószínűséggel válnak az ügyfeleivé.

online-reputation-v2

Növelje online hírvenét

Tegye a vásárlóit hűségessé a márkája iránt - legyenek a rajongói.

web-design-v2

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot az egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Mike-Chavez-Profile-Picture
„Nagyon jó volt a WSI-al való együttműködés, nagyon egyszerű és profi. A WSI kiváló munkát végzett az online marketing kommunikációmmal. "
Mike Chavez - Mike Chavez Festészet, Tulajdonos.

Beszéljünk a márkaépítésről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World