Növelje online hírvenét

Segítünk abban, hogy pozitív, magával ragadó és hiteles online hírnevet szerezzen.

VÁGJUNK BELE
Online-Reputation

Készen áll, hogy növelje a vállalkozását?

Időt szentelünk a vállalkozása és ügyfelei megismerésére, majd összeállítunk egy olyan összehangolt marketingstratégiát, amely kimagasló eredményeket hozhat.

social-media-desktop

Tegye emberközelivé vállalkozását

Építsen ki bizalmas kapcsolatot a célközönségével azáltal, hogy megragadja a lehetőséget arra, hogy őszintén elmesélje vállalkozásának történetét és arra azonnal visszajelzést kapjon.

Hand holding smartphone with colorful app icons concept

Vegye igénybe a közösségi média segítségét

A LinkedIn, a Facebook, az Instagram és más közösségi média felületek ingyenes eszközök lehetnek arra, hogy szélesebb közönséggel vehesse fel a kapcsolatot. Építse ki márkája hírnevét aktív elköteleződés és vásárlói tapasztalatok révén, amelyek pozitív eredményeket hozhatnak.

monitoring-phone

Kísérje figyelemmel az értékelő webhelyeket

Kísérje figyelemmel azokat a webhelyeket, amelyek értékelést gyűjtenek a cégéről. Bár nem tudja irányítani, milyen véleményt ír a közönsége,  figyelemmel kísérheti azokat, és megfelelően reagálhat rájuk.

Tudta?

Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a korábbi vásárlók által írt vélemények a termékekek, szolgáltatások megítélését, vásárlási döntést illetően.Ha úgy gondolja, hogy nem fontos online hírnevének kezelése, az alábbi statisztikák megváltoztathatják a véleményét:

97%
A fogyasztók 97%-a olvassa el az online véleményeket a vásárlási döntés meghozatala előtt
90X
Az átlagfogyasztó hetente 90-szer említ márkákat
84%
Az emberek 84%-a bízik az online véleményekben és a személyes ajánlásokban
70%
A fogyasztók 70%-a nem vásárol meg egy terméket, ha nem kedveli a mögötte álló márkát

Online hírnév növelését segítő digitális marketing szolgáltatások

A múltban a vállalkozásoknak csak a helyi közösségben kellett fenntartaniuk jó hírnevüket. Az internet elterjedésével ez a közösség már az egész világot jelenti.

Digital-Marketing-Strategy

Vállalkozása valamennyi tevékenységét – függetlenül attól, hogy az értékesítéssel és marketinggel, vagy az Ön által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos – a célközönségre kell szabni. Segítünk abban, hogy vásárlói “personákat”  alkosson.

{{cta('dd9a1ea9-bcf1-4378-bf6a-70d4b4a5c83a')}}

A tartalom akkor a leghatékonyabb, ha azt történetként mutatja be; egy történet egy adott közönség számára, a vevő útjának megfelelő szakaszában. Segíthetünk az Ön tartalmát egy személyes történetté alakítani, amelyet az emberek megszeretnek.

{{cta('7624fcdf-bece-4f85-a973-05fd30542151')}}

A legtöbb vállalat nem veszi észre, hogy a közösségi média része jelen korunk vásárlója útvonalának. Ha potenciális ügyfelei közösségi média felületeken aktívak, segítünk egy integrált kommunikációs stratégia és közösségi kampány létrehozásában, hogy kapcsolatba lépjen vásárlói közönségével.

{{cta('7d9c5d5c-1c02-4305-ac6d-253bd23a42d3')}}

Még ha az Ön cégének van a legvonzóbb weboldala az interneten, akkor is haszontalan, ha senki sem találja meg – forgalmat kell rá terelni. 

Az, hogy a potenciális vásárlók hogy keresnek információt, folyamatosan változik. Emiatt hatékony az Adaptív SEO módszertanunk, aminek segítségével a vállalkozása keresési rangsorban elfoglalt pozíciója idővel növekszik – biztosítva, hogy azt a célközönsége mindig megtalálja.

{{cta('3270c5fd-8cd0-471f-ba98-cb7e27c40b7e')}}

Az automatizált marketing eszközök használatával az értékesítési és marketing folyamatok zavartalanul folynak a háttérben, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. A vállalkozása méretétől függetlenül létezik olyan marketing automatizálási eszköz, amely hatékony az Ön számára.

{{cta('1eb7c0b5-41df-4d9e-8d90-5a4f3b10b2d6')}}

A videó olyan erővel vonzza ügyfelei figyelmét, amelyre egyetlen más típusú tartalom sem képes. Segítünk olyan videó marketing kampányok készítésében, amelyek elérik a potenciális ügyfeleket ahol és amikor vásárolnak.

{{cta('8e810e48-d4c7-4149-8813-7fbf5db659bc')}}

lead-gen-v2

Szerezzen több érdeklődőt és értékesítést

Gyűjtsön olyan minőségi érdeklődőket, akik nagyobb valószínűséggel válnak az ügyfeleivé.

brand-awareness-v2

Építsen márkatudatosságot

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és építse márkatudatosságukat.

web-design-v2

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Julio-Vieira-Profile-Picture
„A WSI-al való partnerségünk során új ígéretes módszereket használtak a cégünk értékesítésére. Ma statisztikákkal és pontosabb adatokkal dolgozunk, és rájöttünk, hogy a digitális tér alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Clinica da Mama vezető pozícióba kerüljön az egyre telítettebb piacon."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, Ttulajdonos.

Beszéljünk az online hírnévről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World