Növelje online hírvenét

Segítünk abban, hogy pozitív, magával ragadó és hiteles online hírnevet szerezzen.

VÁGJUNK BELE
Online-Reputation

Készen áll, hogy növelje a vállalkozását?

Időt szentelünk a vállalkozása és ügyfelei megismerésére, majd összeállítunk egy olyan összehangolt marketingstratégiát, amely kimagasló eredményeket hozhat.

social-media-desktop

Tegye emberközelivé vállalkozását

Építsen ki bizalmas kapcsolatot a célközönségével azáltal, hogy megragadja a lehetőséget arra, hogy őszintén elmesélje vállalkozásának történetét és arra azonnal visszajelzést kapjon.

Hand holding smartphone with colorful app icons concept

Vegye igénybe a közösségi média segítségét

A LinkedIn, a Facebook, az Instagram és más közösségi média felületek ingyenes eszközök lehetnek arra, hogy szélesebb közönséggel vehesse fel a kapcsolatot. Építse ki márkája hírnevét aktív elköteleződés és vásárlói tapasztalatok révén, amelyek pozitív eredményeket hozhatnak.

monitoring-phone

Kísérje figyelemmel az értékelő webhelyeket

Kísérje figyelemmel azokat a webhelyeket, amelyek értékelést gyűjtenek a cégéről. Bár nem tudja irányítani, milyen véleményt ír a közönsége,  figyelemmel kísérheti azokat, és megfelelően reagálhat rájuk.

Tudta?

Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a korábbi vásárlók által írt vélemények a termékekek, szolgáltatások megítélését, vásárlási döntést illetően.Ha úgy gondolja, hogy nem fontos online hírnevének kezelése, az alábbi statisztikák megváltoztathatják a véleményét:

97%
A fogyasztók 97%-a olvassa el az online véleményeket a vásárlási döntés meghozatala előtt
90X
Az átlagfogyasztó hetente 90-szer említ márkákat
84%
Az emberek 84%-a bízik az online véleményekben és a személyes ajánlásokban
70%
A fogyasztók 70%-a nem vásárol meg egy terméket, ha nem kedveli a mögötte álló márkát

Online hírnév növelését segítő digitális marketing szolgáltatások

A múltban a vállalkozásoknak csak a helyi közösségben kellett fenntartaniuk jó hírnevüket. Az internet elterjedésével ez a közösség már az egész világot jelenti.

Digital-Marketing-Strategy

Vállalkozása valamennyi tevékenységét – függetlenül attól, hogy az értékesítéssel és marketinggel, vagy az Ön által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos – a célközönségre kell szabni. Segítünk abban, hogy vásárlói “personákat”  alkosson.

TUDON MEG TÖBBET A VÁSÁRLÓI SZEMÉLYISÉG KIALAKÍTÁSÁRÓL

A tartalom akkor a leghatékonyabb, ha azt történetként mutatja be; egy történet egy adott közönség számára, a vevő útjának megfelelő szakaszában. Segíthetünk az Ön tartalmát egy személyes történetté alakítani, amelyet az emberek megszeretnek.

TUDJON MEG TÖBBET A TARTALOMMARKETINGRŐL

A legtöbb vállalat nem veszi észre, hogy a közösségi média része jelen korunk vásárlója útvonalának. Ha potenciális ügyfelei közösségi média felületeken aktívak, segítünk egy integrált kommunikációs stratégia és közösségi kampány létrehozásában, hogy kapcsolatba lépjen vásárlói közönségével.

TUDJON MEG TÖBBET A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETINGRŐL

Még ha az Ön cégének van a legvonzóbb weboldala az interneten, akkor is haszontalan, ha senki sem találja meg – forgalmat kell rá terelni. 

Az, hogy a potenciális vásárlók hogy keresnek információt, folyamatosan változik. Emiatt hatékony az Adaptív SEO módszertanunk, aminek segítségével a vállalkozása keresési rangsorban elfoglalt pozíciója idővel növekszik – biztosítva, hogy azt a célközönsége mindig megtalálja.

TUDJON MEG TÖBBET AZ ADAPTÍV SEO-RÓL

Az automatizált marketing eszközök használatával az értékesítési és marketing folyamatok zavartalanul folynak a háttérben, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. A vállalkozása méretétől függetlenül létezik olyan marketing automatizálási eszköz, amely hatékony az Ön számára.

TUDJON MEG TÖBBET A MARKETING AUTOMATIZÁCIÓRÓL

A videó olyan erővel vonzza ügyfelei figyelmét, amelyre egyetlen más típusú tartalom sem képes. Segítünk olyan videó marketing kampányok készítésében, amelyek elérik a potenciális ügyfeleket ahol és amikor vásárolnak.

TUDJON MEG TÖBBET A VIDEÓMARKETINGRŐL

lead-gen-v2

Szerezzen több érdeklődőt és értékesítést

Gyűjtsön olyan minőségi érdeklődőket, akik nagyobb valószínűséggel válnak az ügyfeleivé.

brand-awareness-v2

Építsen márkatudatosságot

Legyen megtalálható a potenciális ügyfelek számára és építse márkatudatosságukat.

web-design-v2

Fejlesszen hatékony weboldalt

Alakítsa webhelyét leadszerző gépezetté vállalkozása számára.

Vegye fel a kapcsolatot egyik WSI szakértőnkkel

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Julio-Vieira-Profile-Picture
„A WSI-al való partnerségünk során új ígéretes módszereket használtak a cégünk értékesítésére. Ma statisztikákkal és pontosabb adatokkal dolgozunk, és rájöttünk, hogy a digitális tér alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Clinica da Mama vezető pozícióba kerüljön az egyre telítettebb piacon."
Julio Cesar Vieira dos Santos - Clinica da Mama, Ttulajdonos.

Beszéljünk az online hírnévről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World