Céltudatos kultúra és értékek

Hisszük, hogy barátságos és innovatív kultúránk nagyszerű ötletekhez és áttörő marketing stratégiákhoz vezet.

Kultúránk és értékeink együtt előre viszik a WSI hálózatot

WSI Core Values-01

Ahelyett, hogy csupán a változásokat követnénk, jobban bevonódunk abba, amit teszünk. Elismerjük, hogy ez nem mindig a tökéletességről szól. Ehelyett a folyamatos fejlődésre törekszünk. Arra, hogy a dolgok ne maradjanak olyanok, amilyenek, hanem akár már holnap jobbak legyenek. Nagyobb hatékonyság; jobb termelékenység; magasabb jövedelmezőség.

Sok kérdést teszünk fel - nem tehetünk róla. Szervezetünk hajtóereje az a vágy, hogy új lehetőségeket fedezzünk fel és újdonságokat sajátítsunk el. Minél több kérdést teszünk fel, annál nagyobb betekintést nyerünk és több lehetőséget fedezünk fel. A világ minden táján arra törekszünk, hogy megértsük piacunkat, megőrizzük versenyelőnyünket és - mindenekelőtt - ügyfeleinket a siker új szintjeire segítsük.

Az elszámoltathatóság elsődleges fontosságú - megingathatatlan felelősséggel tartozunk az értékteremtésért. Együtt arra törekszünk, hogy ügyfeleink működése hatékony, gazdaságos és gyors legyen. Miközben nehézségekbe ütközünk, elfogadjuk a finomhangolás lehetőségét. Közösen kihívásokkal nézünk szembe, kockázatot vállalunk és ünnepeljük a sikereket. 

Kihasználjuk hálózatunk szellemi tőkéjét, sokszínűségét és tapasztalatait - felismerve, hogy az egy egész nagyobb, mint a részek összege. Ezt az alapelvet látjuk a reneszánsz történelemben, ahol a különbségek elmosódtak, hogy elérjük az emberiség történetének legnagyobb haladását. A zenét, a művészetet és a tudományt egyesítették a különféle nyelvekkel és kultúrákkal, hogy előrelépést érjenek el. Aki a csapat tagja, az mindig készen áll a tettekre, és kész arra is, hogy meghallgasson másokat és tanuljon mások egyedi perspektíváiból és tapasztalataiból. Kihasználjuk a különbözőségeket, hogy haladjunk és növekedjünk.

Szervezetünkön belül mindenki egységesen doglozik. Senki sem nyugszik, amíg a munkát be nem fejezzük. És a legjobb az egészben, hogy nem számít, mi a feladat. Az autonómia és az alázat egyensúlyával senkinek sem lehet túl egyszerű feladat.

Bízunk az ötletek erejében, hogy az képes megváltoztatni az ügyfeleink életét, vagy akár az egész világot. Szenvedélyesen dolgozunk azért, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsuk. Hogy a nagyszerű ötlet – legyen szó termékről, szolgáltatásról vagy társaságról – megvalósuljon, először be kell azt mutatni az ügyfélnek. Mi vagyunk a híd a „mi ez” és a „mi lehet ez” között, megnyitva az új lehetőségek világát ügyfeleink számára.

Így jutottunk el idáig

A marketing világa, amelyben élünk, alapvetően megváltozott attól az időponttól kezdve, amikor a WSI megalakult. Vállalatként rugalmasak vagyunk, és megtanultuk, hogyan kell alkalmazkodni - és hogyan lehet más vállalkozásokat segíteni az alkalmazkodásban és hatékonyabbá tenni marketing erőfeszítéseiket.

Az üzleti élet több mint két évtizede alatt erőteljes digitális ügynökségi hálózattá nőttünk ki.

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World