Balloons Above the Valley-new

WSI esettanulmány

Utazás & Turizmus

Az ügyfelünk, Balloons Above the Valley, egyike Amerika legjelentősebb hőlégballon cégeinek, és piacvezető Észak-Kaliforniában.

business-working

A kihívás

A weboldaluk régimódi volt, és nem voltak nagyon aktívak az online marketing terén, ezért a versenytársaival ellentétben leadeket vesztettek.

digital-worldwide

A megoldás

Egy új, professzionális tervezésű és mobilra optimalizált weboldalt készítettünk nekik. Emellett elindítottunk egy teljeskörű digitális marketing stratégiát (SEO, PPC, remarketing, közösségi média, tartalommarketing és videómarketing).

future-growing

Az eredmény

Egy év alatt megduplázták a weboldal-forgalmukat, és havi 700 kattintást szereznek a fizetett hirdetésekből. Ennek hatására nőtt az online regisztrációk száma és az árbevételük.

quote-symbol-light-gray

"“A WSI nagyszerű munkát végzett a weboldalunk újratervezésével kapcsolatban – a sima átlagosból a lenyűgözően professzionálisba lendített át. A weboldal-változtatásaik, annak mobilbaráttá tétele, a SEO, PPC, közösségi média és tartalomkészítési tevékenységeik segítségével megnövekedett a forgalmunk, és ezáltal a bevételünk. A WSI tényleg segít!”

- Bob Barbarick, Tulajdonos/Elnök Balloons Above the Valley

 

Legyen Ön is az elégedett ügyfeleink egyike

Ha segítségre van szüksége a digitális marketinggel kapcsolatban, és érdekesnek találta a Balloons Above the Valley sikertörténetét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adja meg elérhetőségét, hogy az egyik WSI digitális marketing szakértőnk fel tudja keresni egy Önnek megfelelő időpontban egy gyors egyeztetésre.

Várjuk a beszélgetést!

Beszéljünk a digitális marketingről

Bezárás WSI Close Icon

Látogatás: United States?

Lehet, hogy érdekel a fizetés

www.wsiworld.com

Den har samma információk tárolása a WSI-ből és a színes színekből, amelyek a digitális jelölőnégyzetekkel foglalkoznak, és a férfiak információkat tartalmazzák a régióban.

WSI in the World